• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Coronamaatregelen in de taxi

  Veilig reizen met een taxi van Taxinet

  Helaas lopen de cijfers van de verspreiding van het coronavirus in Nederland de laatste paar weken weer flink op. Daarom wordt het weer steeds minder veilig om met veel mensen in één ruimte te zijn. Wij zouden u daarom ook afraden om te reizen met het openbaar vervoer, u kunt beter een taxi reserveren. In dit blog informeren wij u over de maatregelen die wij treffen om het vervoer met onze taxi’s veilig te laten verlopen.

  Corona regels in de taxi

  De Rijksoverheid heeft een aantal richtlijnen opgesteld voor het reizen per taxi. Uiteraard houden wij ons bij Taxinet streng aan deze richtlijnen om de gezondheid van onze klanten en chauffeurs te beschermen. Wij houden ons daarom aan de volgende maatregelen:

  • Onze chauffeurs dragen mondkapjes
  • Bij twee of meer passagiers vragen wij ook u om een mondkapje te dragen
  • Voorafgaand aan de rit nemen wij een gezondheidscheck af
  • Wij vragen u om als dat mogelijk is uw bagage zelf in de kofferbak te plaatsen, uw deur te openen en uw riem om te doen
  • Wij houden zoveel mogelijk anderhalve meter afstand
  • Wij ontsmetten het interieur van de taxi na iedere rit
  • Wij vragen u om indien mogelijk vooraf uw taxirit te reserveren

  Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen.

  Een taxi is veiliger dan het openbaar vervoer

  In de bus of in de trein zitten er meer mensen in één ruimte dan in een taxi. Omdat het in het openbaar vervoer meestal niet mogelijk is om anderhalve meter afstand te houden, is het de bedoeling dat iedereen een mondkapje draagt. Deze niet-medische mondkapjes houden helaas geen virussen tegen. Daarom kunt u er beter voor kiezen om te reizen per taxi, dan hoeft u de auto slechts met één andere persoon te delen, namelijk de chauffeur.

  Een taxi reserveren bij Taxinet

  Taxinet zorgt dat u veilig en comfortabel naar uw bestemming wordt vervoerd. Wij zijn niet alleen een betrouwbare, maar ook een voordelige keuze. Wilt u graag een taxi bij ons reserveren? Dit kunt u doen door te bellen naar 070 – 6666 070. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier hier op de site, of stuur een mail naar info@taxinet.nl. U krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Om veilig te reizen in corona tijden kiest u voor een taxi van Taxinet.