• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Dagje uit in Leidschendam

  De leukste uitjes van Leidschendam

  Zoekt u nog leuke tips voor een gezellig uitje in de omgeving van Leidschendam? De chauffeurs van Taxinet staan ook deze zomer voor u klaar om u naar de gezelligste bestemmingen te brengen. Wij kennen deze regio als geen ander en helpen u graag op weg naar de bijzondere plekjes die Leidschendam te bieden heeft. In dit blog geven wij u een aantal tips voor de leukste uitjes van Leidschendam. Doe inspiratie op en boek direct een taxi in Leidschendam via Taxinet voor een gezellig dagje weg.

  1. Vlinders aan de Vliet

  Een bijzondere plek voor jong en oud is de tropische kas van Vlinders aan de Vliet. Wat begon als een hobby, groeide uit tot een heuse bezienswaardigheid. Bent u een dagje in Leidschendam? Dan moet u zeker een bezoekje brengen aan Vlinders aan de Vliet! In deze tropische tuin kijkt u uw ogen uit. U ziet hier niet alleen de mooiste vlinders rondfladderen, er vliegen ook vogels rond. En in terraria kunnen bezoekers zelfs bijzondere insecten en reptielen bewonderen.

  2. Schiet een selfie in het Youseum

  Iedere influencer in de dop moet een keer in het Youseum in Leidschendam geweest zijn. Dit is namelijk hét Instagrammuseum van Nederland. In dit bijzondere museum zijn 30 installaties verspreid over 15 kamers. U wordt hier uitgedaagd om niet alleen gave content te creëren, maar ook na te denken over de wereld om ons heen. Dat maakt Instagrammuseum Youseum ook een bijzonder museum voor mensen die niet op Instagram zitten.

  3. Neem een frisse duik

  Wilt u een hele dag lekker sportief genieten? Ga dan naar het gezellige zwembad De Fluit. Dit mooie zwembad heeft wel drie baden:

  • Een bad met jet-stream voor vrij zwemmen
  • Een wedstrijdbad om baantjes te trekken
  • Een babybad voor de kleintjes

  Alle baden in zwembad De Fluit hebben een aangename temperatuur. U kunt hier dus rustig een hele dag vertoeven en genieten van een middag vol waterpret.

  Vervoer van en naar Leidschendam? Taxinet!

  Gaat u een dagje uit? Boek dan een taxi van Taxinet voor vervoer van en naar Leidschendam. Zo hoeft u niet na te denken over vervoer, parkeren of overstappen. Wij zetten u keurig voor de deur van uw bestemming af. Dat is pas echt zorgeloos genieten van een dagje uit in Leidschendam! Wilt u een taxi reserveren? Dat kan door het online contactformulier in te vullen of bellen naar 070 – 6666 070. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken of een mailtje sturen naar info@taxinet.nl.