• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Hoeveel kost het reserveren van een taxi?

  Kosten voor het reserveren van een taxi

  U wilt een taxi reserveren en u merkt dat de prijzen bij verschillende bedrijven nogal uiteen lopen. Zo betaalt u bij het ene bedrijf een erg hoge prijs voor een kleine afstand, terwijl u bij een ander bedrijf veel minder betaalt. Wij begrijpen dat dit vragen bij u oproept. Hoe kan dit verschil zo groot zijn en betekent een relatief goedkope taxi dan ook dat u een mindere service krijgt? Wij leggen het graag aan u uit.

  Vooraf weten wat u kunt verwachten

  Bij vrijwel alle taxibedrijven begint de teller te lopen op het moment dat u instapt. Hoeveel u uiteindelijk kwijt bent aan de rit weet u pas wanneer u aankomt op uw bestemming. Dit kan soms zorgen voor onaangename verrassingen achteraf. Het verschil in de kosten heeft te maken met het hanteren van een vast tarief. Er zijn namelijk taxibedrijven die extra kosten berekenen, boven op de ritprijs. Bij Taxinet krijgt u niet te maken met verrassingen achteraf. U kunt zelfs de tarieven inzien op onze tarieven pagina. Zo weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. U levert dus zeker niet in op service wanneer u voor een voordelige aanbieder gaat.

  De afstand en het aantal personen

  De tarieven worden bij Taxinet gebaseerd op twee factoren: de afstand en het aantal personen. Zoals u op onze tarieven pagina kunt zien is er vanzelfsprekend een verschillende prijs voor alle bestemmingen. Naast de afstand wordt het tarief ook bepaald door het aantal personen waarmee u reist. Reist u alleen of tot en met een aantal van vier personen? Dan betaalt u hetzelfde tarief. Wanneer u reist met vijf tot acht personen wordt de prijs verhoogt. Vaak is dit verschil echter erg klein. U reist bij Taxinet dus voordelig met zelfs een groep van acht personen.

  Een taxirit reserveren

  Nu weet u wat de tarieven zijn bij Taxinet. Het reserveren van een taxi kan bij Taxinet heel eenvoudig online. U vult gewoon het contactformulier in, waarbij u aangeeft waar u opgehaald wilt worden en wat uw bestemming is. Ook geeft u aan met hoeveel personen u wilt reizen en wanneer u een taxi nodig heeft. Wij nemen dan snel contact met u op. Reserveert u liever telefonisch? Ook dat is mogelijk. Taxinet is 24/7 bereikbaar. Bel naar 070 – 6666 070 en bespreek uw wensen met ons.