• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Leerlingenvervoer

  Taxi schoolvervoer met Taxinet Haaglanden

  Leerlingenvervoer in Den Haag nodig? Leerlingenvervoer per taxi is een van de specialiteiten van Taxinet Haaglanden. Dat ligt ons nauw aan het hart. Dit type vervoer vraagt om speciale vaardigheden van ons als bedrijf en onze medewerkers. Voor leerlingenvervoer in Den Haag zijn onze chauffeurs speciaal opgeleid.

  Per slot van rekening geven ouders en verzorgers hun meest kostbare bezit aan ons mee. Dagelijks vervoeren wij vele kinderen in de regio den Haag van en naar hun school. Zij wonen óf niet op loop- of fietsafstand óf openbaar vervoer is voor hen geen optie. Daarom is er leerlingenvervoer.

  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Klantvriendelijke chauffeurs
  • Betrouwbare servicer

  Informeel en betrouwbaar leerlingenvervoer

  Taxinet Haaglanden verzorgt Leerlingenvervoer in Den Haag voor diverse scholen. Onze chauffeurs zijn allemaal gekwalificeerd en beschikken over een continue geldige vakbekwaamheid en Verklaring Omtrent Gedrag. Leerlingenvervoer vraagt om het opbouwen van een vertrouwensband. In het bijzonder de band tussen de chauffeurs, ouders en kinderen. De basis voor dit vertrouwen begint bij het aanbieden van comfortabel en veilig leerlingenvervoer, waarbij stiptheid een essentiële rol speelt. Verwacht informeel geklede, vaste chauffeurs op vaste routes, meestal een vaste zitplaats en een ongedwongen ambiance. Een aangename sfeer die warm en veilig aanvoelt.

  Contact opnemen voor leerlingenvervoer Den Haag

  Neem contact op met Taxinet Haaglanden voor leerlingenvervoer in Den Haag. Bel ons via 070 – 6666 070. Een e-mail sturen kan via info@taxinet.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan snel contact met u op.

  Reserveer nu uw taxi