• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Luchthavenvervoer via Taxinet Haaglanden

  Het gemak van vliegveld vervoer

  Gaat u binnenkort op reis met het vliegtuig? Dan is het verstandig om te kiezen voor luchthavenvervoer van Taxinet. Zo zorgt u er namelijk voor dat uw reis comfortabel begint (of eindigt, wanneer u met onze taxi van de luchthaven naar huis gaat). In dit blog vertellen we graag wat meer over de voordelen van luchthavenvervoer van Taxinet.

  Altijd op tijd

  Wanneer u met de taxi naar het vliegveld gaat, zult u nooit uw vlucht missen. Wij zorgen er namelijk voor dat u altijd op tijd bij de gate bent. Ook wanneer uw vlucht erg vroeg vertrekt. Hoe vaak komt het niet voor dat u midden in de nacht op het vliegtuig moet zijn? Er rijden dan geen bussen of treinen naar het vliegveld, dus op het openbaar vervoer kunt u niet vertrouwen. Het is ook niet fijn om te vragen of vrienden of familie u kunnen brengen. Onze chauffeur staat echter graag voor u klaar om uw, ongeacht het tijdstip, naar het vliegveld te brengen.

  Geen kosten voor parkeren

  U kunt natuurlijk ook altijd zelf met de auto naar het vliegveld gaan. Dat is echter ook niet ideaal. U moet uw auto dan namelijk voor lange tijd op de parkeerplaats van het vliegveld neerzetten. Zo betaalt u makkelijk 5 euro per dag om te parkeren op een parkeerplek bij Schiphol. En dan staat u ook nog redelijk ver van het vliegveld, wat betekent dat u met uw bagage naar de luchthaven moet sleuren. Reizen met een taxi is dan veel prettiger en, afhankelijk van de duur van uw reis en de plek waar u wilt parkeren, haalt u de kosten voor de taxi er ook nog uit omdat u dan geen parkeerkosten betaalt.

  Vermijd ongemakken van het OV

  Er bestaat ook nog de optie om te reizen met het openbaar vervoer. Zoals eerder benoemd, is het vaak het geval dat er geen bussen of treinen reizen wanneer uw vlucht vroeg vertrekt. Rijdt er wel een trein of bus, dan kan het ook nog altijd voorkomen dat die vertraging heeft of dat er, nog erger, om welke reden dan ook geen bussen of treinen rijden. Dan heeft u een probleem, want u kunt dan zomaar uw vlucht missen. Neem dus geen risico, en kies voor de taxi van Taxinet wanneer u naar de luchthaven moet.

  Reserveer direct een taxi van Taxinet

  Moet u vanuit Den Haag naar het vliegveld? Neem dan de taxi van Taxinet. Wij zijn niet alleen een betrouwbare, maar ook een voordelige, keuze. U kunt eenvoudig een taxi reserveren door te bellen naar 070 – 6666 070. Voor vragen kunt u altijd het contactformulier hier op de site invullen, of een mail sturen naar info@taxinet.nl. Wij zorgen ervoor dat u voor een scherpe prijs op tijd bij de luchthaven aankomt!