• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Op vakantie in Nederland met de taxi

  Zorgeloze zomer in eigen land

  De zon is doorgebroken en het wordt eindelijk warm in ons kleine landje. Dat betekent ook nog veel meer uitstapjes naar het strand, de natuur in, op het terras en nog veel meer! Het is tijd om op zoek te gaan naar ontspanning en daar hoort ook zorgeloos reizen bij. Gaat u ergens op vakantie? Boek dan een taxi van Taxinet om naar het vliegveld te gaan. Blijft u in het binnenland? Dan volgen hier enkele tips voor een zomervakantie in eigen land met de taxi! Lees verder en laat u inspireren.

  Zon, zee, taxi

  Naar het strand gaan heeft nog nooit zo lekker geklonken! Na een turbulente periode waarin we amper de deur uit mochten, kunnen we allemaal wel een kleurtje gebruiken. Dus pak uw handdoek, zwemkleding, slippers en strandbal en boek nu een taxi naar Scheveningen of Den Haag voor een heerlijk dagje strand. De zomer kan beginnen!

  Word gedropt om te shoppen

  Winkelen tot we erbij neervallen? Wat dacht u ervan om gedropt te worden om te winkelen? Kies uw favoriete stad en boek bij Taxinet een taxi vanuit Wassenaar, Nootdorp of Wateringen om met goed gevulde tassen terug te reizen. Zo heeft u niet alleen meer ruimte voor al uw nieuwe kleding en accessoires, maar verlaat u de stad ook nog eens als een VIP. Kies voor een zorgeloze taxirit van Taxinet om u te brengen en op te halen.

  Een weekendje weg met de taxi

  Wil je er even helemaal tussenuit? Boek dan een weekendje weg in een prachtige stad in Nederland en laat u afzetten door een taxi van Taxinet. Met onze hotel taxi service kunnen wij u ook van en naar uw hotel brengen. Zo heeft u nergens meer omkijken naar en kunt u heerlijk genieten van uw weekendje weg! Klinkt dat niet ideaal?

  Samen is beter dan alleen

  Liever samen op stap? Verzamel uw vrienden of familie en ga samen op pad met het groepsvervoer van Taxinet! Zo kunnen wij u in groepen vervoeren naar een leuk dagje uit, een feest, een vakantie of een bedrijfsuitje. U hoeft niet meer na te denken over wie de auto neemt en kunt u lekker onderuit zakken en genieten van de voorpret. Wilt u een taxi reserveren? Dat kan door het online contactformulier in te vullen of bellen naar 070 – 6666 070. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken of een mailtje sturen naar info@taxinet.nl.