• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Taxi Scheveningen

  Taxinet Haaglanden: comfortabel naar uw bestemming in Scheveningen

  Heeft u een taxi in Scheveningen of omgeving nodig? Bel dan met Taxinet Haaglanden en reserveer uw taxi. Met Taxinet Haaglanden reist u in onze taxi in Scheveningen snel, comfortabel en veilig door de stad, of van en naar andere locaties in de omgeving.

  Bij ons kunt u uiteraard terecht voor de ‘gewone’ taxi in Scheveningen die na uw reservering snel bij u ter plaatse is. Maar ook voor andere taxi diensten kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld een zakelijke taxi, een zorg-/rolstoeltaxi, een groepstaxi of hotel taxiservice.

  Taxinet Haaglanden is het taxibedrijf waarmee u per taxi altijd comfortabel op uw plaats van bestemming komt. Dus ook na uw gezins- of bedrijfsuitje of voor na een avondje café- of theaterbezoek kunt u bij ons een taxibus bestellen om iedereen veilig naar huis te vervoeren. Uw taxi in Scheveningen van Taxinet Haaglanden staat voor u klaar op het tijdstip dat u bij ons aangeeft. Taxinet Haaglanden is een van de grootste TTO-houders (Toegelaten Taxi Organisatie) in de regio Scheveningen. Op deze pagina vertellen we u meer over een aantal van onze taxidiensten. Nu direct uw taxi bestellen? Reserveren kan via 070 – 6666 070.

  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Klantvriendelijke chauffeurs
  • Betrouwbare servicer

  Taxi Scheveningen-Schiphol v.v.: altijd op tijd!

  Heeft u een vliegreis geboekt die vertrekt of arriveert op Schiphol? Met een taxi van Taxinet Haaglanden maakt u uw reis vanuit Scheveningen naar Schiphol extra comfortabel. En u weet dan zeker dat u uw vlucht niet mist. Onze chauffeur brengt u naar de vertrekhal, zodat u nooit ver hoeft te lopen met uw bagage. Gaat u met meerdere personen op reis? Dan betaalt u bij ons één vast tarief. Een taxi van Scheveningen naar Schiphol v.v. is altijd een slimme manier van reizen. Dag en nacht!

  Wist u dat wij u met onze airportservice ook naar andere vliegvelden kunnen brengen? Dus niet alleen naar Schiphol of Rotterdam The Hague Airport, maar ook naar andere vliegvelden in Nederland en België.

  Zorgvervoer taxi in Scheveningen

  Zorgvervoer per taxi in Scheveningen is een van de specialiteiten van Taxinet Haaglanden. Moet u met spoed naar een ziekenhuis, huisartsenpost of andere zorgverlener? Taxinet Haaglanden brengt u snel. Heeft u een ingeplande afspraak bij een zorginstantie? Reserveer dan uw taxi vooraf. Dan bent u altijd op tijd. Wilt u dat uw taxi op u wacht tijdens uw afspraak? Ook dat kan! Zelfs een een taxi reserveren voor een hele dag. Mogelijk worden uw kosten voor zorgvervoer per taxi in Scheveningen vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Met een aantal zorgverzekeraars hebben wij vaste afspraken over het vergoeden van zorgvervoer per taxi. Wilt u weten hoe dat werkt? Bel ons gerust voor advies en informatie.

  Reserveer nu uw taxi

  Hotel Taxi Service

  Verblijft u tijdens uw vakantie of zakelijke reis in een hotel in de regio Scheveningen en Den Haag? En heeft u een taxi nodig voor een rit van of naar uw hotel? Maak dan gebruik van de voordelige Hotel Taxi Service van Taxinet Haaglanden. Misschien moet u ‘s nachts een vlucht halen op Rotterdam The Hague Airport, of landt uw vlucht midden in de nacht? Dan is het openbaar vervoer niet de meest voor de hand liggende reismogelijkheid. Reis dan met onze taxi van of naar uw hotel met onze Hotel Taxi Service. Onze representatieve chauffeurs brengen u met een luxe auto comfortabel, snel en veilig naar uw bestemming.

  Taxi met chauffeur

  Wilt u privé of voor uw bedrijf uw gasten op een comfortabele manier met een taxi vanuit Scheveningen laten ophalen of wegbrengen naar een andere locatie? Daarmee maakt u altijd een zeer gastvrije en verzorgde indruk. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het vervoeren van uw gasten. Dat doen zij met een luxe, representatieve auto. Ontvangt u regelmatig gasten? Informeer dan naar de mogelijkheden en speciale tarieven voor een taxi met chauffeur in Scheveningen.

  Taxi in Scheveningen voor uw trouwvervoer

  Laat uw onbezorgde trouwdag beginnen in een luxe Mercedes-Benz van Taxinet Haaglanden. Wij verzorgen het vervoer van u en uw bruiloftsgasten tijdens de mooiste dag van uw leven. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van grote groepen van en naar de trouwlocatie en/of de feestlocatie. Kortom: trouwvervoer kunt u gerust aan ons overlaten.

  Taxinet Haaglanden leerlingenvervoer

  Heeft u leerlingenvervoer per taxi voor uw school of opleiding in Scheveningen en omgeving nodig? Wij verzorgen het dagelijkse vervoer – ophalen en wegbrengen – van uw leerlingen. Taxinet Haaglanden staat garant voor veilig en betrouwbaar leerlingen vervoer per taxi in Scheveningen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw school voor leerlingenvervoer in Scheveningen.

  Direct uw taxi in Scheveningen reserveren

  Reserveer nu direct uw taxi in Scheveningen. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie over onze tarieven of onze speciale diensten. Bel ons via: 070 – 6666 070. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen, opmerkingen en reserveringen. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@taxinet.nl. Reserveren is ook mogelijk via het online contactformulier op onze website.