• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Uitje in Den Haag? Reis per taxi!

  Met de taxi naar de leukste locaties in Den Haag

  Gaat u er binnenkort een dagje op uit in het mooie Den Haag? Dan bent u bij Taxinet aan het juiste adres! Onze professionele chauffeurs vervoeren u graag veilig en snel van punt A naar punt B. U kunt vast uw taxi reserveren voor uw volgende uitje in de regio Den Haag. Wij zetten vast de leukste toeristische attracties voor u op een rij, zodat u inspiratie heeft voor uw volgende dagje uit. Taxinet vervoert u graag tussen deze locaties in Den Haag.

  Het binnenhof en Museum de Gevangenpoort

  Wanneer je een dagje naar Den Haag gaat, kun je een bezoekje aan het iconische Binnenhof natuurlijk niet overslaan. Via de organisatie ProDemos is het zelfs mogelijk om een rondleiding door de tweede kamer te krijgen! Een van de gebouwen aan het Binnenhof is Museum de Gevangenpoort. Vroeger vormde dit gebouw de toegangspoort tot het Binnenhof en het was hier dat verdachte misdadigers hun proces moesten afwachten. Tegenwoordig leer je in dit museum alles over misdaad en straf in vroegere tijden. Op spannende wijze vertelt dit museum je over het leven in de gevangenis, het vonnis en de moord op de gebroeders De Witt.

  Escher in het Paleis

  In het voormalige winterpaleis van koningin Emma is een tentoonstelling te zien van de wereldberoemde kunstenaar M.C. Escher. De combinatie van dit prachtige gebouw met deze bijzondere schilderijen is zeker het bezoeken waard. Escher maakte vooral veel optische illusies en gebruikte hiervoor allerlei verschillende materialen. Zo bekijk je bij Escher in het Paleis onder andere de ‘Metamorphose III’, een houtsnijwerk van zeven meter lang waarin tijd en ruimte tot een organisch geheel zijn verweven.

  Reserveer uw taxi bij Taxinet

  Bent u enthousiast geworden over deze leuke uitjes in Den Haag, en wilt u graag een taxi bij ons reserveren om u naar deze locaties te laten vervoeren? Of heeft u misschien een vraag over de diensten of scherpe tarieven van Taxinet? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan door ons een bericht te sturen via het formulier hier op de site, door te bellen naar 070-6666070 of te mailen naar info@taxinet.nl. Voor personenvervoer in de regio Den Haag kiest u natuurlijk voor Taxinet!