• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Uw post en pakketten vervoeren met Taxinet

  Uw post en pakketten vervoeren met Taxinet

  Uw pakketten veilig vervoeren

  Heeft uw bedrijf snel nieuwe onderdelen of benodigdheden nodig, maar heeft u geen tijd om te bestellen? Bent u vergeten te versturen wat nog dezelfde dag geleverd moest worden? Geen paniek. Met onze pakketdienst weet u altijd zeker dat uw waardevolle post en pakketten op tijd op de gewenste bestemming aankomen. Pakketjes per taxi bezorgen heeft veel voordelen. Of u nu verantwoordelijk bent voor het vervoeren van gereedschap naar de bouwplaats van uw bedrijf, een speciaalzaak hebt die kostbaarheden vervoert of vergeten bent een cadeau te laten bezorgen bij uw oma, onze koerierdienst staat voor u klaar!

  Vliegensvlug naar de juiste bestemming

  Met de taxi bent u veel sneller op uw bestemming. Hetzelfde geldt voor pakketten en post die u door Taxinet laat vervoeren. Meestal duurt het minstens een dag voor de post, en zelfs langer voor pakketten, om de gewenste bestemming te bereiken. De taxi bespaart u veel tijd. Ideaal als er haast of nood bij is! In hectische tijden als deze begrijpen wij als geen ander dat sommige pakketten niet tot morgen kunnen wachten. Tegen zeer scherpe prijzen kunt u uw post en pakketten daarom op tijd door ons laten bezorgen. Zo weet u zeker dat uw bedrijf op rolletjes loopt!

  Laten we uw kerst mooier maken

  De feestdagen staan ​​voor de deur en het is tijd om cadeaus te bestellen voor uw vrienden en familie. Maar hoe weet u zeker dat uw geschenken op tijd aankomen, niet worden vertraagd of zelfs verloren gaan? Met de koerierdienst van Taxinet kunt u met een gerust hart zo veel cadeaus bestellen als u wilt, want ze komen gegarandeerd op tijd op de juiste bestemming aan! Artikelen retourneren gaat ook net zo snel met onze koeriersdienst. Bent u een creatieveling die zelf producten maakt of een bedrijf dat veel bestellingen ontvangt tijdens de feestdagen? Dan is onze koerierdienst een goede optie voor u! Bekijk nu onze scherpe tarieven en bereid u voor op de meest onbezorgde kerst ooit!

  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

  Als u een pakket hebt dat dezelfde dag nog bezorgd moet worden, kost dat over het algemeen veel geld. Bij Taxinet bent u extra voordelig uit als u pakketten of post snel wilt laten bezorgen. Geniet van de scherpe prijzen en goede service die u gewend bent van ons personenvervoer, nu ook voor het vervoer van uw pakketten en post. Vul hier op de site het contactformulier in of bel ons via 070 6666 070. Heeft u vragen? Stuur een mail naar info@taxinet.nl. Wij zorgen dat uw post op tijd op de juiste bestemming aankomt!