• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Voordelen van een zakelijke taxi reserveren

  Een zakelijke taxi van Taxinet

  Als u een bedrijf heeft, krijgt u waarschijnlijk veel bezoek van belangrijke klanten of zakenrelaties. U wilt natuurlijk een goede indruk maken op uw zakelijke klanten en ze daarom in stijl vervoeren. Maar ook als u zelf veel onderweg bent voor bijvoorbeeld zakenreizen, dan wilt u graag comfortabel kunnen reizen. Wist u dat u dan een luxe taxi kunt reserveren bij Taxinet? Lees in dit blog de voordelen van reizen in een zakelijke taxi.

  Luxe en comfortabele taxi’s

  Onze zakelijke taxi’s kennen vele voordelen in vergelijking tot een gewone taxi. Zo heeft onze zakelijke taxi meer beenruimte en voldoende bagageruimte. Ideaal als uw klant net een lange reis achter de rug heeft en behoefte heeft aan comfort. In een zakelijke taxi krijgt uw klant een welkomstdrankje, wat natuurlijk een goede indruk geeft. De ramen van onze taxi’s zijn voorzien van privacy glas en de taxi wordt gereden door een gekwalificeerde VIP-chauffeur, zodat de rit voor uw klant soepel verloopt.

  In stijl worden vervoerd

  Al uw belangrijke klanten worden in stijl vervoerd, en dit geeft natuurlijk al meteen een goede indruk. Al onze chauffeurs bij Taxinet zijn opgeleid om naast het taxirijden ook als gastheer te fungeren. Zo kunnen wij aan bijna elke vervoerswens voldoen en krijgt uw klant alle persoonlijke aandacht van de chauffeur. Laat uw gasten merken dat u hun komst zeer op prijs stelt. Taxinet weet als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief en hoogstaand vervoer.

  Comfortabel reizen voor u en uw medewerkers

  Als uzelf of uw medewerkers veel onderweg zijn voor belangrijke afspraken, dan kunt u ook gebruik maken van een zakelijke taxi. Dat is wel zo prettig, want dan kunt u tijdens de reis nog in alle rust werken en heeft u de garantie dat u veilig, op tijd en volledig uitgerust bij uw afspraken arriveert. Taxinet verzorgt privévervoer voor u of uw medewerkers naar kantoor, luchthaven, hotel en andere zakelijke bestemmingen. U kunt een zakelijke taxi vooraf reserveren., maar als u plotseling weg moet is zakelijk vervoer bij Taxinet alsnog zo geregeld. U kunt er ook voor kiezen om een zakelijke taxi inclusief VIP-chauffeur mee te nemen op uw zakenreis naar het buitenland.

  Reserveer uw zakelijke taxi nu

  Wil u graag een zakelijke taxi reserveren? Of wilt u meer informatie over onze zakelijke taxi’s? Bel ons gerust 070-6666070 Of heeft u andere vragen? Mail ons info@taxinet.nl.