• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Voordelen van het reizen per taxi

  Aangenaam op reis met de taxi

  Het maakt niet uit hoe lang u moet reizen, u wilt altijd een rit die zo aangenaam mogelijk is. Voor een comfortabele reis kiest u daarom voor de taxi. Een van de grote voordelen is dat een taxi naar u toe komt, waar en wanneer u dat maar wilt. Het enige dat u hoeft te doen is een taxi reserveren. Bent u benieuwd naar andere voordelen van reizen per taxi? Wij zetten er een aantal voor u op een rij.

  Altijd op tijd

  Wanneer u met de taxi reist, bent u altijd op tijd op uw bestemming. In het openbaar vervoer moet u rekening houden met de vaste reistijden van uw vervoerder. Bovendien moet u rekening houden met eventuele vertragingen en overstaptijden. Hier heeft u bij een taxi allemaal geen hinder van. U kunt een afspraak maken op het moment dat het u uitkomt. Daarnaast moet een bus zich houden aan een vaste route, dus bij drukte of wegwerkzaamheden komt u vaak later aan dan gepland. Een taxichauffeur kent bijna altijd wel een alternatieve route. Zo komt u ook bij onverwachte verkeerssituaties nog steeds op het gewenste tijdstip op uw bestemming.

  Comfortabel reizen

  Onze taxi’s zijn comfortabel en schoon. U heeft geen last van ongewenste medereizigers die lawaai maken of voor overlast zorgen. In het openbaar vervoer kan het zeer druk zijn. Dan kan het voorkomen dat alle zitplekken bezet zijn en dat u de hele reis moet staan. Hier heeft u met een taxi gelukkig nooit last van. Ook wanneer u veel bagage bij u heeft, biedt de taxi uitkomst. Wij hebben genoeg plek voor uw tassen of koffers, zodat u zelf ook nog genoeg ruimte heeft om ontspannen te zitten.

  24 uur per dag bereikbaar

  Bij Taxinet vinden we het belangrijk om u te voorzien van vervoer wanneer u dat nodig heeft. Daarom zijn wij 24 uur per dag te bereiken. Ook als u per direct vervoer zoekt, kunt u dus bij ons terecht. Vaak staat de taxi al binnen enkele minuten bij u voor de deur.

  Een klantvriendelijke chauffeur

  Alle onze chauffeurs staan klaar om u te helpen. Bij ons bent u altijd verzekerd van een goed verzorgde chauffeur in pak. Bovendien zijn ze bekend in de omgeving. Dus heeft u vragen, bijvoorbeeld over uw bestemming? Stel ze gerust, want wij staan u graag te woord.

  Bestel de taxi van Taxinet

  Zoekt u een taxi? Neem dan direct contact op met Taxinet en vul het contactformulier op de website in. U kunt ook contact opnemen via 070 6666 070 of via info@taxinet.nl. Ervaar zelf de voordelen van reizen met het vervoer van Taxinet.