• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Wat is het verschil tussen een bestelde taxi en een straattaxi?

  Taxi vooraf reserveren of niet?

  Wanneer u een taxi nodig heeft, kunt u die vooraf reserveren. Maar u heeft natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een taxi op straat. Beide opties hebben hun voor- en nadelen. Taxinet biedt dan ook beide opties aan, u kunt onze taxi online reserveren of ons bellen, maar in Den Haag kunt u ook gebruik maken van onze straattaxi. In dit blog vertellen we meer over de verschillen tussen een taxi bestellen en een straattaxi waar u zelf waarschijnlijk nog niet bij stilgestaan heeft.

  Vooraf geregeld

  Wilt u vooraf alles goed geregeld hebben? Dan bestelt u een taxi vooraf. U belt Taxinet, of vult het online contactformulier in, en geeft uw gegevens door. Wij zorgen ervoor dat we op het juiste tijdstip op de juiste locatie zijn. Zonder gedoe heeft u alles geregeld. U hoeft alleen nog maar in te stappen. Maar ook een straattaxi heeft zo zijn voordelen. Stelt u zich voor: u wilt de trein of de bus instappen, en komt erachter dat die vertraging heeft, of zelfs helemaal niet meer rijdt. En dat terwijl u lekker snel naar huis wilt. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen. Wij zijn snel op locatie aanwezig. Maar het is ook wel heel erg makkelijk om gewoon in de taxi te stappen. Dan kunt u namelijk een straattaxi van Taxinet in Den Haag pakken.

  Verschil in tarieven

  In sommige gevallen zit er ook een verschil in de tarieven die u betaalt wanneer u een taxi reserveert, of wanneer u een straattaxi neemt. Door vooraf te reserveren, kunt u alvast een prijsindicatie opvragen, en weet u wat u ongeveer kunt verwachten wanneer u in de taxi stapt. Bij een straattaxi wordt een bepaald kilometertarief aangehouden. Dat is ook duidelijk, maar u weet waarschijnlijk niet precies hoeveel kilometer het precies is tot uw locatie. Ook kunt u, wanneer u vooraf bestelt, aangeven dat u wilt pinnen. Dat is iets wat niet in iedere straattaxi mogelijk is.

  Extra service

  Als u vooraf een taxi bestelt, kunt u ook gebruik maken van extra services. Denk hierbij aan:

  • Luchthavenvervoer voor een vast tarief
  • Vervoer in een busje voor meerdere mensen
  • Zakelijk vervoer
  • Trouwvervoer
  • Zorgvervoer

  Voor deze services en meer kunt u terecht bij Taxinet.

  Bestel de taxi en straattaxi van Taxinet

  Wanneer u in Den Haag bent, kunt u kiezen voor een straattaxi van Taxinet. Maar het is nog makkelijker om vooraf al een taxi bij ons te bestellen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 070 6666 070. Heeft u vragen? Stuur een mail naar info@taxinet.nl. Wij zorgen dat u op tijd op uw bestemming aankomt!