• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Taxinet Haaglanden personenvervoer per taxibus

  Groepsvervoer in Den Haag nodig? Taxinet Haaglanden biedt comfortabel groepsvervoer aan in de regio Den Haag. Wij zijn natuurlijk al enige jaren het vertrouwde adres voor vele vormen van taxivervoer. Zo reserveert u bij ons eenvoudig uw een taxi om snel, comfortabel en op tijd op uw plaats van bestemming te geraken. Maar ook voor groepsvervoer zijn wij het juiste adres. Voor groepen verzorgt Taxinet Haaglanden personenvervoer per taxibus. Wilt u met een middelgrote groep, van 5 tot 8 personen, op stap? Reserveer dan nu uw taxi. Wist u dat groepsvervoer vaak voordeliger is dan het reguliere taxivervoer. Bel snel 070 – 6666 070.

  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Klantvriendelijke chauffeurs
  • Betrouwbare servicer

  Makkelijk toegankelijke taxibussen

  Taxinet Haaglanden beschikt over een groot aantal taxibussen om uw gezelschap naar de gewenste plaats van bestemming te brengen. U reist bij ons in moderne, comfortabele taxibussen met professionele en nette chauffeurs. Alle chauffeurs zijn in het bezit van de wettelijk vereiste papieren voor meerpersoonsvervoer.

  Heeft u een familie- of bedrijfsuitje, of bent u met vrienden een avondje op stap geweest, of naar het café of theater? Reserveer voor die gelegenheid dan een taxibus in Den Haag of een gemeente in de regio, om iedereen weer veilig thuis te brengen. Onze moderne 8-persoons voertuigen zijn van alle gemakken voorzien, zoals een lage instap en extra bagageruimte. Naast onze 8-persoons bussen kunnen wij ook bussen tot maximaal 50 personen inzetten.

  Voor rolstoelgebruikers hebben wij verschillende soorten rolstoelvoertuigen tot onze beschikking. Informeer gerust naar de mogelijkheden van groepsvervoer in Den Haag op maat.

  Reserveer nu uw taxi

  Schakel ons in voor luxe trouwvervoer

  Groepsvervoer in Den Haag past ook uitstekend bij een bruiloft. Terwijl wij het bruidspaar naar de trouw- en/of feestlocatie brengen in een prachtige Mercedes-Benz, kunnen familie en vrienden plaatsnemen in onze comfortabele taxibussen om hen te volgen. Dat maakt deze heugelijk dag nog feestelijker. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor groepsvervoer in Den Haag voor uw bruiloft? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op voor meer informatie over de tarieven.

  Taxinet Haaglanden leerlingenvervoer

  Ook voor leerlingenvervoer per taxi in Den Haag en omstreken voor uw school of opleiding kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen het dagelijkse vervoer – ophalen en wegbrengen – van uw leerlingen van of naar school. Taxinet Haaglanden staat garant voor veilig en betrouwbaar groepsvervoer in Den Haag voor leerlingen. Daar kunt u op rekenen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw school voor leerlingenvervoer en groepsvervoer in Den Haag.

  Reserveer nu groepsvervoer in Den Haag

  Reserveer nu uw taxibus voor groepsvervoer in Den Haag of omstreken via telefoonnummer 070 – 6666 070. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@taxinet.nl. Uw groepstaxi reserveren kan ook via het online contactformulier op deze website.