• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Alle diensten

  Bekijk de diensten van Taxinet Haaglanden. Neem contact op voor maatwerk. Wij bieden altijd een passende oplossing op taxivervoer in Den Haag en omgeving

  Taxi Den Haag

  Snel een taxi in Den Haag nodig? Wij zijn altijd telefonisch, per e-mail of online bereikbaar. Dag en nacht! Wij staan voor u klaar!

  Vliegveld taxi

  Taxinet is ook uw aanspreekpunt voor luchthavenvervoer met zéér scherpe prijzen. Wij brengen u naar elk gewenst vliegveld.

  Leerlingen vervoer

  Kies voor veilig en betrouwbaar leerlingenvervoer van Taxinet Haaglanden. Altijd stipt op tijd vervoer van en naar school.

  Zakelijk vervoer

  Zakelijk vervoer Taxi Den Haag

  Congres of op zakenreis? Ook uw zakelijk vervoer regelen wij tot in de puntjes voor u. Geheel op maat zoals u dat wenst.

  Groepsvervoer

  Groepsvervoer diensten

  Ook voor kleinere groepen staat onze taxiservice gereed voor comfortabel taxivervoer naar de gewenste bestemming. Neem contact op.

  Taxi Den Haag - Schiphol

  Taxi Schiphol Den Haag

  Uw taxi van en naar Schiphol is zo geregeld. We maken uw vervoer naar Schiphol ook aantrekkelijk met hoge kortingen en acties.

  Trouwvervoer

  Trouwvervoer

  Voor de mooiste dag van uw leven regelen wij uw trouwvervoer tot in detail. Kies voor onze luxe uitgeruste auto’s met heel veel comfort.

  Hotel taxiservice

  Hotel Taxi Service

  Taxinet Haaglanden brengt u comfortabel en punctueel van en naar uw hotel in Den Haag en omgeving met de Hotel Taxi Service.

  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Klantvriendelijke chauffeurs
  • Betrouwbare servicer

  Reserveer nu uw taxi