• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Zorgvervoer per taxi, vervoer met aandacht

  Veel mensen zijn aangewezen op zorgvervoer in Den Haag. Zorgvervoer is medisch noodzakelijk vervoer. Denk hierbij aan vervoer naar het ziekenhuis of naar de fysiotherapeut. Maar ook een rolstoeltaxi is onderdeel van zorgvervoer bij Taxinet Haaglanden. Wij begeleiden u met de grootste zorg naar alle ziekenhuizen, zorgcentra en klinieken in heel Nederland en eventueel daarbuiten. Heeft u een afspraak ingepland bij het ziekenhuis? Dan kunt u bij ons vooraf reserveren zodat wij op tijd bij u voor de deur staan. Het is ook mogelijk om een taxi voor de hele dag te bestellen. Neem contact met ons op en geef uw specifieke wensen aan ons door. Voor een rolstoeltaxi kunt u ons altijd bellen, maar ook rolstoelafhankelijke passagiers met een inklapbare rolstoel zijn bij ons aan het juiste adres.

  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Klantvriendelijke chauffeurs
  • Betrouwbare servicer

  Rolstoeltaxi en zorgtaxi vergoed door zorgverzekering?

  De mogelijkheid bestaat dat de kosten voor zorgvervoer per rolstoeltaxi of reguliere taxi vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Met een aantal van hen heeft Taxinet Haaglanden vaste afspraken gemaakt om u conform de voorwaarden van de zorgverzekeraar naar uw bestemming te vervoeren. Heeft u vragen over zorgvervoer per taxi, of wilt u weten hoe u een machtiging kunt verkrijgen? Neem dan contact op met Taxinet Haaglanden. Wij kunnen u hierin adviseren of wij nemen zelf contact met uw zorgverzekeraar op.

  Reserveer nu uw taxi

  Reserveer nu uw rolstoeltaxi in Den Haag

  Reserveer hier uw rolstoeltaxi of zorgtaxi in Den Haag. Bel ons via 070 – 6666070. Een e-mail sturen kan via info@taxinet.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan snel contact met u op.