• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Taxinet Haaglanden: veilig en comfortabel van a naar b in Den Haag

  Bent u op zoek naar een taxi in Den Haag? Neem dan contact op met Taxinet Haaglanden. Met Taxinet Haaglanden reist u snel, comfortabel en veilig door Den Haag, of van en naar locaties buiten de stad. Dus voor een taxi die binnen een mum van tijd bij u voor de deur staat, voor een zakelijke taxirit, een rolstoeltaxi, groepsvervoer, of hotel taxiservice komt u met Taxinet Haaglanden komt u altijd waar u zijn moet. Ook een taxibus voor uw uitje of voor na een avondje stappen heeft u bij ons ook snel geregeld. Uw taxi in Den Haag van Taxinet Haaglanden staat voor u klaar wanneer u dat wilt. Bel ons direct via 070 – 6666 070 of reserveer uw taxi via het contactformulier op deze website.

  Taxi Den Haag voor al taxivervoer

  Dienstverlening van Taxinet Haaglanden

  Bij Taxinet Haaglanden kunt u rekenen op een groot aantal handige taxidiensten waarvan u gebruik kunt maken. Uiteraard kunt u ons 24-uur per dag bellen voor onze reguliere taxiservice in Den Haag. Naast een vlotte, comfortabele en veilige rit in onze taxi om u van a naar b te vervoeren, kunt u bij ons ook gebruik maken van onze extra taxi dienstverlening in Den Haag, zoals zorgvervoer, bijvoorbeeld een rolstoeltaxi, onze schiphol service en ons speciale leerlingenvervoer. We beschikken over een ruim wagenpark, variërend van luxe personenwagens tot meerpersoonsbussen. De auto’s worden bestuurd door goed opgeleid en vriendelijke chauffeurs die u 24 uur per dag kunt inschakelen voor uw taxi in Den Haag.

  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Klantvriendelijke chauffeurs
  • Betrouwbare servicer

  Hotel Taxi Service

  Verblijft u tijdens uw vakantie of zakelijke reis in een hotel in de regio Den Haag? En heeft u een taxi nodig voor een rit van of naar uw hotel? Maak dan gebruik van de voordelige Hotel Taxi Service van Taxinet Haaglanden. Misschien moet u ‘s nachts een vlucht halen op Rotterdam The Hague Airport, of landt uw vlucht midden in de nacht? Dan is gebruik maken van het openbaar vervoer niet de meest voor de hand liggende mogelijkheid. Reis dan met onze taxi van of naar uw hotel met onze Hotel Taxi Service. Onze representatieve chauffeurs brengen u met een luxe auto comfortabel, snel en veilig naar uw adres, Zoals naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport. Brussels Airport of Eindhoven Airport.

  Luchthaven service

  Wenst u vanuit Den Haag op elk gewenst moment van de dag met een privé taxi of een personenbus reizen van of naar een vliegveld? Schakel dan de Luchthaven Service van Taxinet Haaglanden in. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van taxivervoer van en naar luchthavens. Wij brengen u niet alleen naar Schiphol of Rotterdam The Hague Airport, maar ook naar andere vliegvelden in Nederland en België. Met onze Luchthaven Service reist u tegen speciale tarieven probleemloos, en op tijd, van en naar onderstaande vliegvelden

  • Brussel Airport
  • Groningen Airport
  • Lelystad Airport
  • Eindhoven Airport
  • Rotterdam The Hague Airport

  Wil u gebruik maken van onze speciale Luchthaven Service in Den Haag tegen speciale tarieven? Reserveer uw taxi dan eenvoudig online via het contactformulier op onze website.

  Zakelijk taxivervoer in Den Haag

  Den Haag is natuurlijk een stad met veel zakenlieden, hoogwaardigheidsbekleders en overheidsmedewerkers. Ontvangt u speciale gasten in Den Haag, of wil u zelf met uw medewerkers op een comfortabele manier door de stad reizen? Dan biedt zakelijk taxivervoer van Taxinet Haaglanden uitkomst. Met een extra comfortabele taxi vervoeren wij u, uw medewerkers, of uw gasten door de stad. Laat de directie, burgemeester, ambassadeur, politicus en andere belangrijke zakenrelaties maar zien dat u hun komst zeer op prijs stelt. Zakelijk taxivervoer in Den Haag bij Taxinet Haaglanden houdt onder andere in. Een taxi met:

  • Privacy glas
  • Voldoende bagageruimte
  • Een welkomstdrankje in de taxi
  • Een gekwalificeerde VIP-chauffeur
  • Extra beenruimte
  • Mogelijkheid om naar het buitenland te reizen, inclusief VIP-chauffeur

  U kunt bij Taxinet Haaglanden overigens ook een chauffeur inhuren die uw gaten in uw eigen auto vervoert. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid om als gastheer te fungeren.

  Reserveer nu uw taxi

  Luxe trouwvervoer

  Trouwen is een unieke gelegenheid. Op deze speciale dag wordt u natuurlijk het liefst in de watten gelegd. Ook als het gaat om stijlvol trouwvervoer in Den Haag. Daarvoor schakelt u eenvoudig Taxinet Haaglanden in. Naast het vervoer van de bruid en bruidegom, verzorgen wij ook het vervoer van de familie en andere bruiloftsgasten. Wij hebben namelijk voldoende mogelijkheden voor het vervoer van grote gezelschappen. De start van een onvergetelijke bruiloft begint natuurlijk voor het bruidspaar in een trouwauto van Taxinet Haaglanden. Wij brengen u comfortabel en veilig naar de trouwzaal of andere gewenste locatie. Met comfortabel trouwvervoer van Taxinet Haaglanden beleeft u een onvergetelijk en zorgeloze trouwdag. Vraag geheel vrijblijvend telefonisch of per mail een offerte aan voor meer informatie over de tarieven voor onze service rond trouwvervoer in Den Haag.

  Zorgvervoer per taxi in Den Haag

  Veel mensen zijn aangewezen op zorgvervoer in Den Haag. Zorgvervoer is medisch noodzakelijk vervoer. Denk hierbij aan vervoer naar het ziekenhuis of naar de fysiotherapeut. Wij begeleiden u met de grootste zorg naar alle ziekenhuizen, zorgcentra en klinieken in heel Nederland en eventueel daarbuiten. Onze ervaren chauffeur komt u of uw vrienden en familie ophalen bij de ingang van het ziekenhuis en biedt de begeleiding die u wenst. Heeft u een afspraak ingepland bij het ziekenhuis? Dan kunt u bij ons vooraf reserveren zodat wij op tijd bij u voor de deur staan. Het is ook mogelijk om een taxi voor de hele dag te bestellen. Neem contact met ons op en geef uw specifieke wensen aan ons door. Ook rolstoelafhankelijke passagiers met een inklapbare rolstoel zijn bij ons aan het juiste adres. De mogelijkheid bestaat dat de kosten voor zorgvervoer per taxi vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Met een aantal van hen heeft Taxinet Haaglanden vaste afspraken gemaakt om u conform de voorwaarden van de zorgverzekeraar naar uw bestemming te vervoeren. Heeft u vragen over zorgvervoer per taxi, of wilt u weten hoe u een machtiging kunt verkrijgen? Neem dan contact op met Taxinet Haaglanden. Wij kunnen u hierin adviseren of wij nemen zelf contact met uw zorgverzekeraar op.

  Leerlingenvervoer door Taxinet Haaglanden

  Wilt u uw leerlingen veilig van en naar school laten vervoeren in regio Den Haag? Kies dan voor leerlingenvervoer per taxi door Taxinet Haaglanden. U kunt via ons bijvoorbeeld het vervoer voor het jaarlijkse schooluitje of een uitstapje met de klas regelen. Wij zorgen voor correct verlopend leerlingenvervoer. Ook onderwijsinstellingen voor bijzonder onderwijs kunnen ons inschakelen voor het dagelijks ophalen en wegbrengen van de leerlingen. Taxinet Haaglanden is TTO-houder. Als Toegestane Taxi Organisatie voorzien wij iedereen van een kwalitatief hoogwaardige en prettige reiservaring.

  Vervoer van pakketten, brieven en goederen met de koeriersdienst

  Taxinet Haaglanden verzorgt naast personenvervoer ook het vervoer van goederen via onze koeriersdienst. Dus ook voor het vervoeren van pakketten, brieven en andere goederen zit u bij ons helemaal goed. Wij hebben een groot aantal taxi’s en taxibussen op de weg en realiseren hiermee ook vlot en betrouwbaar alle pakketvervoer. Of het nu gaat om het vervoer van vertrouwelijke documenten of geconditioneerd vervoer tot maximaal 1.000 kg, wij brengen het snel en veilig op de gewenste bestemming. Heeft u een spoedopdracht? Dan kunt u zeker op onze expertise rekenen. Wist u dan onze koeriersdienst ook nog zeer scherp geprijsd is? Voor de actuele tarieven neemt u contact met ons op.

  Direct een taxi reserveren in Den Haag

  Reserveer nu direct uw taxi voor vervoer in of rond Den Haag via onderstaande gegevens. U kunt ons uiteraard ook benaderen voor meer informatie over onze tarieven of onze speciale diensten? Bel ons via: 070 – 6666 070. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor uw vragen en reserveringen. U kunt ons ook mailen via info@taxinet.nl. Reserveren is ook mogelijk via het online contactformulier op onze website.