• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Taxi Leidschendam

  Taxinet Haaglanden: comfortabel op weg in Leidschendam

  Heeft u een taxi in Leidschendam of omgeving nodig? Met een taxi in Leidschendam van Taxinet Haaglanden bent u snel, comfortabel en veilig op uw plaats van bestemming. Naast de reguliere taxi, kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere handige taxidiensten. Bijvoorbeeld een zakelijke taxi, een zorg-/rolstoeltaxi, een groepstaxi of hotel taxiservice.

  Bij ons bestelt u ook eenvoudig een taxibus om na uw gezins- of bedrijfsuitje of na een avondje café- of theaterbezoek iedereen weer veilig naar huis te brengen. Onderstaand leest u meer over onze taxidiensten. Nu meteen uw taxi in Leidschendam bestellen? Bel 070 – 6666 070.

  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Klantvriendelijke chauffeurs
  • Betrouwbare servicer

  Taxi Leidschendam-Schiphol v.v.: altijd op tijd!

  Heeft u een vlucht geboekt die vertrekt of arriveert op Schiphol? Met een taxi van Taxinet Haaglanden begint of eindigt uw reis tussen Leidschendam en naar Schiphol v.v. luxe en comfortabel. Ook mist u dan gegarandeerd uw vlucht niet. Reist u met een gezelschap? Dan betaalt u bij ons één vast tarief. Een taxi van Leidschendam naar Schiphol v.v. is altijd een slimme manier van reizen. Zowel overdag als ‘s nachts! U kunt ook gebruikmaken van onze airportservice naar andere vliegvelden. Naast Schiphol of Rotterdam The Hague Airport, brengen we u ook feilloos naar andere vliegvelden in Nederland en België.

  Taxi Leidschendam

  Zorgvervoer taxi in Leidschendam

  Met spoed een taxi nodig voor vervoer naar een ziekenhuis, huisartsenpost of andere zorgverlener? Voor alle vormen van zorgvervoer bent u bij Taxinet Haaglanden aan het juiste adres. Mogelijk worden uw kosten voor zorgvervoer per taxi in Leidschendam vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Met een aantal zorgverzekeraars hebben wij vaste afspraken over het vergoeden van zorgvervoer per taxi. Bel ons gerust voor advies en informatie.

  Reserveer nu uw taxi

  Overige dienstverlening Taxinet Haaglanden

  Bij Taxinet Haaglanden kunt u terecht voor meer praktische taxidiensten. Zo zijn wij ook het adres voor:

  • leerlingenvervoer
  • trouwvervoer
  • airport taxi naar vliegvelden in Nederland en België
  • groepsvervoer
  • zakelijk vervoer

  Wij zijn een van de grootste TTO-houders (Toegelaten Taxi Organisatie) in de regio. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige en prettige reiservaring.

  Direct uw taxi in Leidschendam reserveren

  Reserveer nu meteen uw taxi in Leidschendam via onderstaand nummer. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen om uw vragen rond taxivervoer in Leidschendam te beantwoorden. Bel ons 24/7 via: 070 – 6666 070. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@taxinet.nl. Reserveren kan ook via het online contactformulier op deze website.