• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Taxinet Haaglanden: comfortabel op weg in Nootdorp

  Zoekt u een taxi in Nootdorp? Bel dan Taxinet Haaglanden. Met een taxi van Taxinet Haaglanden komt u in Nootdorp en omgeving altijd snel, comfortabel en veilig op de locatie van uw keuze. Naast een reguliere taxi, bieden wij ook vele andere handige taxidiensten in de regio Haaglanden.

  Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een zakelijke taxi, een zorg-/rolstoeltaxi, een groepstaxi of hotel taxiservice. Ook een taxibus die u na uw gezins- of bedrijfsuitje of na een avondje café- of theaterbezoek weer veilig thuis brengt, kunt u eenvoudig bij ons reserveren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze taxidiensten. Wilt u nu direct een taxi in Nootdorp bestellen? Bel dan met Taxinet Haaglanden via 070 – 6666 070.

  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Klantvriendelijke chauffeurs
  • Betrouwbare servicer

  Met een taxi Nootdorp-Schiphol v.v. bent u altijd op tijd

  Heeft u een vlucht geboekt die vertrekt of aankomt op Schiphol? Neem dan een airport taxi van Taxinet Haaglanden. Zo reist u comfortabel van en naar Schiphol. Het scheelt u bovendien veel parkeerkosten. Bovendien weet u zo zeker dat u uw vlucht niet mist. Met meerdere personen naar het vliegveld? Dan betaalt u bij ons één vast tarief. Een taxi van Nootdorp naar Schiphol v.v. is altijd een slimme manier van reizen. Zowel overdag als ‘s nachts! U kunt ook gebruikmaken van onze airportservice naar andere vliegvelden in Nederland en België.

  Zorgvervoer taxi in Nootdorp

  Moet u met spoed naar een ziekenhuis, huisartsenpost of andere zorgverlener? Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van zorgvervoer in Nootdorp. Zo hebben wij ook rolstoeltaxi’s en kunnen wij u op vaste tijdstippen van en naar uw hulpverlener brengen. Mogelijk worden uw kosten voor zorgvervoer per taxi in Nootdorp vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Met een aantal zorgverzekeraars hebben wij vaste afspraken over het vergoeden van zorgvervoer per taxi. Bel ons gerust voor advies en meer informatie.

  Reserveer nu uw taxi

  Meer taxidiensten van Taxinet Haaglanden

  Bij Taxinet Haaglanden kunt u in Nootdorp terecht voor meer praktische taxidiensten. Zo zijn wij ook het adres voor:

  • leerlingenvervoer
  • trouwvervoer
  • groepsvervoer
  • zakelijk vervoer
  • koeriersdiensten

  Wij zijn een van de grootste TTO-houders (Toegelaten Taxi Organisatie) in de regio. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige en prettige reiservaring.

  Reserveer nu uw taxi in Nootdorp

  Reserveer nu uw taxi in Nootdorp via onderstaand nummer. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen om uw vragen rond taxivervoer in Nootdorp te beantwoorden. Bel ons 24/7 via: 070 – 6666 070. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@taxinet.nl. Uw taxi reserveren kan ook via het online contactformulier op deze website.