• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Taxinet Haaglanden: comfortabel naar uw bestemming in Rijswijk

  Heeft u taxivervoer nodig in Rijswijk of omgeving? Neem dan contact op met Taxinet Haaglanden. Met een taxi van Taxinet Haaglanden reist u snel, comfortabel en veilig door Rijswijk, of van en naar locaties buiten de stad. Zoekt u dus een taxi die binnen korte tijd voor de deur van uw woning of kantoor staat, voor een zakelijke taxirit, een rolstoeltaxi, groepsvervoer, of hotel taxiservice? Met Taxinet Haaglanden komt u altijd comfortabel op uw plaats van bestemming. Ook een taxibus voor uw gezins- of bedrijfsuitje of voor na een avondje stappen heeft u bij ons ook snel geregeld. Uw taxi in Rijswijk van Taxinet Haaglanden staat voor u klaar wanneer u dat wilt. Bel ons direct via 070 – 6666 070 of reserveer uw taxi via het contactformulier op deze website.

  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Klantvriendelijke chauffeurs
  • Betrouwbare servicer

  Dienstverlening van Taxinet Haaglanden in Rijswijk

  Bij Taxinet Haaglanden kunt u rekenen op een groot aantal handige taxidiensten waarvan u gebruik kunt maken. Uiteraard kunt u ons 24-uur per dag bellen voor onze reguliere taxiservice in Rijswijk. Naast een vlotte, comfortabele en veilige rit in onze taxi om u van a naar b te vervoeren, kunt u bij ons ook gebruik maken van onze extra taxi dienstverlening in Rijswijk, zoals zorgvervoer, bijvoorbeeld een rolstoeltaxi, onze Schiphol service en ons speciale leerlingenvervoer. We beschikken over een ruim wagenpark dat varieert van luxe personenwagens tot 8-persoons bussen. Taxinet Haaglanden is een van de grootste TTO-houders (Toegelaten Taxi Organisatie) in de regio Rijswijk. Wij staan voor kwaliteit en garanderen u comfort en zekerheid.

  Taxi Rijswijk-Schiphol v.v.

  Heeft u een vliegreis geboekt die midden in de nacht vertrekt of arriveert op Schiphol? Kies dan voor Taxinet Haaglanden om uw reis vanuit Rijswijk zo comfortabel mogelijk te maken. Zo weet u zeker dat u uw vlucht niet mist. Bovendien zet onze chauffeur u voor de vertrekhal af en hoeft u niet ver te lopen met uw bagage. Reist u met meerdere personen? Dan reist u tegen een vast tarief. Wel zo voordelig dus. Met de taxi van Rijswijk naar Schiphol v.v. reist u altijd op een slimme manier. Dag en nacht!

  Taxi Rijswijk

  Zorgvervoer met taxi in Rijswijk

  Moet u met spoed naar het ziekenhuis, een huisartsenpost of een andere zorgverlener? Bel dan Taxinet Haaglanden voor een taxi in Rijswijk. Wij staan snel voor u klaar, en vervoeren u veilig naar uw bestemming. Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat onze chauffeurs rekening houden met hun rijgedrag. Heeft u een ingeplande afspraak bij een zorginstantie en wilt u liever niet wachten op een taxi? Bestel dan uw taxi vooraf. Dan weet u zeker dat we ruim op tijd bij u voor de deur staan. Wilt u dat uw taxi op u wacht tijdens uw afspraak? Dat kan! Wilt u een taxi bestellen voor een hele dag? Wij zijn heel flexibel. De mogelijkheid bestaat dat de kosten voor zorgvervoer per taxi vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Met een aantal van hen heeft Taxinet Haaglanden vaste afspraken gemaakt om u conform de voorwaarden van de zorgverzekeraar naar uw bestemming te vervoeren. Heeft u vragen over zorgvervoer per taxi, of wilt u weten hoe u een machtiging kunt verkrijgen? Neem dan contact op met Taxinet Haaglanden. Wij kunnen u hierin adviseren of wij nemen zelf contact met uw zorgverzekeraar op.

  Reserveer nu uw taxi

  Taxi met chauffeur in Rijswijk

  Wilt u privé of voor uw bedrijf uw gasten op een comfortabele manier vanuit Rijswijk laten ophalen of wegbrengen naar een andere locatie. Daarmee maakt u een zeer gastvrije en verzorgde indruk. Bovendien hoeft u er zelf, of een van uw medewerkers, er niet voor op en neer te rijden. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het vervoeren van uw gasten. Dat doen zij met een luxe, zeer representatieve auto. Ontvangt u regelmatig gasten? Informeer dan naar de mogelijkheden en speciale tarieven voor uw taxi met chauffeur in Rijswijk.

  Taxi in Rijswijk voor uw trouwvervoer

  Bent u al bekend met onze taxiservice voor bruiloften in Rijswijk? Een onvergetelijke trouwerij begint in Rijswijk in een luxe en moderne Mercedes-Benz! Wij verzorgen het vervoer van u en uw bruiloftsgasten tijdens een van de mooiste dagen van uw leven. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van groepen van en naar de trouwlocatie. Dus ook voor grote gezelschappen hebben wij voldoende mogelijkheden. Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

  Leerlingenvervoer door Taxinet Haaglanden

  Wij verzorgen ook leerlingenvervoer voor uw school of opleiding per taxi in Rijswijk en de omliggende gemeenten in de regio. Wij verzorgen met veel plezier het dagelijkse vervoer – ophalen en wegbrengen – van uw leerlingen. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor het jaarlijkse schoolreisje. U kunt met Taxinet Haaglanden uitstekende afspraken maken voor veilig en betrouwbaar leerlingen vervoer per taxi in Rijswijk.

  Direct uw taxi in Rijswijk reserveren

  Reserveer nu direct uw taxi in Rijswijk. U kunt ons uiteraard ook benaderen voor meer informatie over onze tarieven of onze speciale diensten? Bel ons via: 070 6666 070. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor uw vragen en reserveringen. U kunt ons ook mailen via info@taxinet.nl. Reserveren is ook mogelijk via het online contactformulier op onze website.