• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Taxinet Haaglanden: comfortabel naar uw bestemming in Voorburg

  Zoekt u een taxi in Voorburg of omgeving? Bel dan met Taxinet Haaglanden. Met een Taxinet Haaglanden reist u in Voorburg snel, comfortabel en veilig door de stad, of van en naar andere locaties buiten de stad. Heeft u dus snel een taxi in Voorburg nodig die binnen korte tijd bij uw huis of bedrijf is. Heeft u een taxi nodig voor een zakelijke rit, of een zorg-/rolstoeltaxi, groepstaxi of hotel taxiservice? Taxinet Haaglanden is het taxibedrijf waarmee u per taxi altijd comfortabel op uw plaats van bestemming komt. Ook een taxibus voor uw gezins- of bedrijfsuitje of voor na een avondje café- of theaterbezoek heeft u bij ons snel geregeld. Uw taxi in Voorburg van Taxinet Haaglanden staat voor u klaar op het tijdstip dat u bij ons aangeeft. Bel ons direct via 070 6666 070 en reserveer alvast uw taxi. Dat kan ook via het contactformulier op deze website.

  Dienstverlening van Taxinet Haaglanden in Voorburg

  Bij Taxinet Haaglanden kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod handige taxidiensten. Natuurlijk kunt u ons 24-uur per dag bellen voor een reguliere taxi in Voorburg. Naast een vlotte, comfortabele en veilige rit in onze taxi om op uw gewenste bestemming te komen, bieden wij ook extra taxi dienstverlening in Voorburg, zoals zorgvervoer, onder andere een rolstoeltaxi, onze Schiphol-airport service en leerlingenvervoer. Ons ruime wagenpark varieert van luxe personenwagens tot 8-persoons bussen. Taxinet Haaglanden is een van de grootste TTO-houders (Toegelaten Taxi Organisatie) in de regio Voorburg. Wij staan voor kwaliteit en garanderen u comfort en zekerheid tijdens uw taxirit.

  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Klantvriendelijke chauffeurs
  • Betrouwbare servicer

  Taxi Voorburg-Schiphol v.v.: altijd op tijd!

  Heeft u een vliegreis geboekt die midden in de nacht vertrekt of arriveert op Schiphol? Kies dan voor Taxinet Haaglanden om uw reis vanuit Voorburg zo comfortabel mogelijk te maken. Zo weet u zeker dat u uw vlucht niet mist. Bovendien zet onze chauffeur u voor de vertrekhal af en hoeft u niet ver te lopen met uw bagage. Ook overdag is een taxi vanuit Voorburg dan uiteraard wel zo comfortabel en stipt. Reist u met meerdere personen? Dan betaalt u slechts één vast tarief. Met de taxi van Voorburg naar Schiphol v.v. reist u altijd op een slimme manier. Dag en nacht!

  Taxi Voorburg

  Reserveer nu uw taxi

  Zorgvervoer taxi in Voorburg

  Zorgvervoer in Voorburg is een van de specialiteiten van Taxinet Haaglanden. Moet u met spoed naar het ziekenhuis, een huisartsenpost of een andere zorgverlener? Bel dan Taxinet Haaglanden voor een taxi in Voorburg. Heeft u een ingeplande afspraak bij een zorginstantie en wilt u liever niet wachten op een taxi? Reserveer dan uw taxi vooraf. Dan weet u zeker dat u op tijd bij uw afspraak bent. Wilt u dat uw taxi op u wacht tijdens uw afspraak? Ook dat kan! Taxi reserveren voor een hele dag? Wij zijn heel flexibel. Mogelijk worden uw kosten voor zorgvervoer per taxi vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Wij hebben met een aantal zorgverzekeraars afspraken gemaakt over het vergoeden van zorgvervoer per taxi. Wilt u hier meer over weten, of wilt u weten hoe u hiervoor een machtiging kunt verkrijgen? Neem contact op met Taxinet Haaglanden. Wij kunnen u hierin adviseren of wij nemen zelf contact met uw zorgverzekeraar op.

  Taxi met chauffeur

  Wilt u privé of voor uw bedrijf uw gasten op een comfortabele manier met een taxi vanuit Voorburg laten ophalen of wegbrengen naar een andere locatie. Daarmee maakt u altijd een zeer gastvrije en verzorgde indruk. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het vervoeren van uw gasten. Dat doen zij met een luxe, representatieve auto. Ontvangt u regelmatig gasten? Informeer dan naar de mogelijkheden en speciale tarieven voor een taxi met chauffeur in Voorburg.

  Taxi in Voorburg voor uw trouwvervoer

  Een trouwdag moet een onbezorgde dag zijn. Die begint met onze taxiservice voor trouwvervoer Voorburg in een luxe en moderne Mercedes-Benz! Wij verzorgen het vervoer van u en uw bruiloftsgasten tijdens de mooiste dag van uw leven. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van grote groepen van en naar de trouwlocatie en/of de feestlocatie. Kortom: voor grote gezelschappen hebben wij uitstekende vervoersmogelijkheden om de feeststemming er lekker in te houden. Informeer bij ons naar de uitgebreide mogelijkheden voor trouwvervoer.

  Taxinet Haaglanden leerlingenvervoer

  Ook voor leerlingenvervoer per taxi voor uw school of opleiding in Voorburg, en de omliggende gemeenten in de regio, kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen het dagelijkse vervoer – ophalen en wegbrengen – van uw leerlingen. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor het jaarlijkse schoolreisje. Taxinet Haaglanden staat garant voor veilig en betrouwbaar leerlingen vervoer per taxi in Voorburg. Informeer bij ons naar specifieke mogelijkheden voor u voor leerlingenvervoer in Voorburg.

  Direct uw taxi in Voorburg reserveren

  Reserveer nu direct uw taxi in Voorburg. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie over onze tarieven of onze speciale diensten? Bel ons via: 070 6666 070. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen, opmerkingen en reserveringen. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@taxinet.nl. Reserveren is ook mogelijk via het online contactformulier op onze website.