• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Taxinet Haaglanden: comfortabel naar uw bestemming in Wassenaar

  Taxi in Wassenaar of omgeving nodig? Bel dan Taxinet Haaglanden en reserveer uw taxi bij ons. Met een taxi in Wassenaar van Taxinet Haaglanden komt u snel, comfortabel en veilig op uw plaats van bestemming. Bij ons kunt u terecht voor een ‘gewone’ taxi in Wassenaar. Maar wij hebben ook diverse andere interessante en handige taxidiensten. Bijvoorbeeld een zakelijke taxi, een zorg-/rolstoeltaxi, een groepstaxi of hotel taxiservice. Taxinet Haaglanden is het taxibedrijf waarmee u per taxi altijd comfortabel en op tijd komt waar u moet zijn.

  Bij ons bestelt u ook eenvoudig een taxibus om na uw gezins- of bedrijfsuitje of na een avondje café- of theaterbezoek iedereen weer veilig naar huis te brengen. Uw taxi in Wassenaar van Taxinet Haaglanden staat voor u klaar op het door u gereserveerde tijdstip. Wij zijn een van de grootste TTO-houders (Toegelaten Taxi Organisatie) in de regio. Hieronder informeren we u verder over een aantal van onze taxidiensten. Nu meteen uw taxi bestellen? Reserveren kan via 070 – 6666 070.

  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Klantvriendelijke chauffeurs
  • Betrouwbare servicer

  Taxi Wassenaar-Schiphol v.v.: altijd op tijd!

  Heeft u een vlucht geboekt die vertrekt of arriveert op Schiphol? Met een taxi van Taxinet Haaglanden begint of eindigt uw reis tussen Wassenaar en naar Schiphol v.v. luxe en comfortabel. Ook mist u dan gegarandeerd uw vlucht niet. Onze chauffeur brengt u naar de vertrekhal, of haalt u op bij de aankomsthal, zodat u nooit ver hoeft te lopen met uw bagage. Reist u met een gezelschap? Dan betaalt u bij ons één vast tarief. Een taxi van Wassenaar naar Schiphol v.v. is altijd een slimme manier van reizen. Zowel overdag als ‘s nachts! U kunt overigens ook gebruikmaken van onze airportservice naar andere vliegvelden. Naast Schiphol of Rotterdam The Hague Airport, brengen we u ook feilloos naar andere vliegvelden in Nederland en België.

  Zorgvervoer taxi in Wassenaar

  Zorgvervoer per taxi in Wassenaar is een van de specialiteiten van Taxinet Haaglanden. Moet u met spoed naar een ziekenhuis, huisartsenpost of andere zorgverlener? Taxinet Haaglanden brengt u snel. Heeft u een ingeplande afspraak bij een zorginstantie? Reserveer dan uw taxi vooraf. Dan bent u altijd op tijd. Wilt u dat uw taxi op u wacht tijdens uw afspraak? Ook dat kan! Zelfs een een taxi reserveren voor een hele dag. Mogelijk worden uw kosten voor zorgvervoer per taxi in Wassenaar vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

  Met een aantal zorgverzekeraars hebben wij vaste afspraken over het vergoeden van zorgvervoer per taxi. Wilt u weten hoe dat werkt? Bel ons gerust voor advies en informatie.

  Reserveer nu uw taxi

  Hotel Taxi Service

  Verblijft u tijdens uw vakantie of zakelijke reis in een hotel in Wassenaar? Maak dan gebruik van de voordelige Hotel Taxi Service van Taxinet Haaglanden. Misschien moet u ‘s nachts een vlucht halen op Rotterdam The Hague Airport, of landt uw vlucht midden in de nacht? Het openbaar vervoer is dan niet de meest betrouwbare reismogelijkheid. Neem dan een taxi van of naar uw hotel met onze Hotel Taxi Service. Onze representatieve chauffeurs staan graag voor u klaar om u met comfortabel, snel en veilig naar uw bestemming te brengen.

  Taxi met chauffeur

  Wilt u privé, of voor uw bedrijf, uw gasten op een comfortabele manier met een taxi vanuit Wassenaar laten ophalen of wegbrengen naar een andere locatie. Dat geeft altijd een zeer gastvrije en verzorgde indruk. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het vervoeren van uw gasten met een luxe, representatieve auto. Ontvangt u regelmatig gasten? Informeer dan naar de mogelijkheden voor vaste afspraken met speciale tarieven voor een taxi met chauffeur in Wassenaar.

  Taxi in Wassenaar voor uw trouwvervoer

  Trouwplannen? Laat uw ‘grote dag’ onbezorgd beginnen in een smaakvolle en luxe Mercedes-Benz van Taxinet Haaglanden. Wij verzorgen het vervoer van u en al uw bruiloftsgasten tijdens deze mooiste dag van uw leven. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van gezelschappen van en naar de trouwlocatie en/of de feestlocatie. Kortom: voor trouwvervoer bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

  Taxinet Haaglanden leerlingenvervoer

  Ook voor leerlingenvervoer per taxi in Wassenaar voor uw school of opleiding kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen het dagelijkse vervoer – ophalen en wegbrengen – van uw leerlingen van of naar school. Taxinet Haaglanden staat garant voor veilig en betrouwbaar leerlingen vervoer per taxi in Wassenaar. Daar kunt u van op aan. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw school voor leerlingenvervoer per taxi.

  Direct uw taxi in Wassenaar reserveren

  Reserveer ook direct uw taxi in Wassenaar. Via onderstaande gegevens zijn wij uiteraard ook bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen over taxivervoer.

  Bel ons via: 070 – 6666 070. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen, opmerkingen en reserveringen. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@taxinet.nl. Reserveren kan ook via het online contactformulier op deze website.