• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Taxinet Haaglanden: comfortabel op weg in Wateringen

  Zoekt u een taxi in Wateringen? Bel dan Taxinet Haaglanden. Met een taxi van Taxinet Haaglanden komt u in Wateringen en omgeving altijd snel, comfortabel en veilig op uw plaats van bestemming.

  Uiteraard kunt u bij ons een reguliere taxi, bestellen. Maar wij bieden nog meer praktische taxidiensten Zo kunt u bij ons ook gebruikmaken van een zakelijke taxi, een zorg-/rolstoeltaxi, een groepstaxi of onze voordelige hotel taxiservice. Ook kunt u ons bellen voor een taxibus die iedereen na uw gezins- of bedrijfsuitje, of avondje café- of theaterbezoek weer veilig naar huis brengt.

  Meer weten over onze taxidiensten? U leest er hieronder meer over. Wilt u nu direct een taxi in Wateringen bestellen? Bel Taxinet Haaglanden via 070 – 6666 070.

  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Klantvriendelijke chauffeurs
  • Betrouwbare servicer

  Altijd stipt op tijd met taxi Wateringen-Schiphol v.v.

  Heeft u een vlucht geboekt die vertrekt of aankomt op Schiphol? Met een airport taxi van Taxinet Haaglanden reist u comfortabel van en naar Schiphol. Dag en nacht! Het scheelt u bovendien veel parkeerkosten en u bent gegarandeerd stipt op tijd voor uw vlucht. Moet u met meerdere personen op het vliegveld zijn? Dan betaalt u bij ons slechts één vast tarief. Een taxi van Wateringen naar Schiphol v.v. is altijd een slimme manier van reizen. U kunt ook gebruikmaken van onze airportservice naar andere vliegvelden in Nederland en België.

  Zorgvervoer taxi in Wateringen

  Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van zorgvervoer in Wateringen. Uiteraard verzorgen wij alle soorten spoedritten naar ziekenhuizen en andere hulpverleners. maar ook voor zorgvervoer met minder grote haast kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij rolstoeltaxi’s en kunnen wij u op vaste tijdstippen van en naar uw hulpverlener brengen. Wist u dat uw kosten voor zorgvervoer per taxi in Wateringen mogelijk vergoed worden door uw zorgverzekeraar? Met een aantal zorgverzekeraars hebben wij vaste afspraken over het vergoeden van zorgvervoer per taxi. Bel ons gerust voor advies en meer informatie.

  Reserveer nu uw taxi

  Meer taxidiensten van Taxinet Haaglanden

  U kunt bij Taxinet Haaglanden ook kunt u terecht voor diverse andere praktische taxidiensten. U kunt hierbij denken aan onder andere:

  • leerlingenvervoer
  • trouwvervoer
  • groepsvervoer
  • zakelijk vervoer
  • koeriersdiensten

  Taxinet Haaglanden is een van de grootste TTO-houders (Toegelaten Taxi Organisatie) in de regio. Dan weet u zeker dat u kwalitatief hoogwaardige en prettige reiservaring heeft.

  Reserveer nu uw taxi in Wateringen

  Reserveer nu uw taxi in Wateringen via onderstaand nummer. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen om uw vragen rond taxivervoer in Wateringen te beantwoorden. Bel ons 24/7 via: 070 – 6666 070. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@taxinet.nl. Uw taxi reserveren kan ook via het online contactformulier op deze website.