Taxi Den Haag Schiphol

Taxi Den Haag Schiphol

Taxi Den Haag – Schiphol Airport voor €58,- van deur tot deur!

Taxi Den Haag – R’dam The Hague Airport voor €37,- van deur tot deur!

Taxinet Haaglanden biedt u een comfortabele manier om uw vakantie of zakenreis te beginnen. Met onze Airport service vanuit Den Haag kunt u tegen zeer aantrekkelijke tarieven gebruik maken van onze diensten.

Bij Taxinet haaglanden betaalt u namelijk een vaste prijs per rit, ongeacht het aantal personen, ook als u met onze schipholtaxi van Den Haag, Wassenaar en omgeving naar Schiphol gaat.
U wordt dus niet gecombineerd met andere passagiers.

Daarom heeft u bij ons dan ook geen wachttijden. Aan de hand van uw vluchttijden bepaalt u zelf uw ophaaltijdstip en u wordt rechtstreeks van en naar het vliegveld vervoerd.

De voordelen van Airport Service of schipholtaxi van Taxinet Haaglanden

Snel boeken via internet of telefoon
Makkelijk en veilig betalen via internet
Geen parkeerproblemen
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Comfortabel ophalen bij STA balie dus niet wachten en zoeken naar de chauffeur in een overvolle aankomsthal
Jarenlange ervaring
Luxe airport voertuigen
U kunt zich zowel zakelijk als privÈ tegen zeer gunstige vaste tarieven comfortabel en zorgeloos laten vervoeren van en naar de luchthaven en u weer laten ophalen door onze Taxinet Haaglanden.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook elke aankomst op de luchthaven voor u verzorgen, indien u naam passagier, vluchtnummer, aankomstdatum en tijd aan ons doorgeeft,
staat één van onze professionele chauffeurs u op te wachten bij het ‘Meeting point’ op de betreffende luchthaven, met een naamkaart van de passagier.