• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Luxe trouwvervoer voor een onvergetelijke bruiloft

  Trouwen is een unieke en onvergetelijke gelegenheid. Op deze speciale dag wordt u natuurlijk graag in de watten gelegd. Ook als het gaat om stijlvol trouwvervoer in Den Haag. Daarvoor schakelt u eenvoudig Taxinet Haaglanden in. De start van een onvergetelijke bruiloft begint bijvoorbeeld een luxe Mercedes-Benz. Naast het vervoer van de bruid en bruidegom, verzorgen wij ook het vervoer van de familie en andere bruiloftsgasten in luxe taxibussen.

  Wij hebben namelijk voldoende mogelijkheden voor het vervoer van grote gezelschappen. De start van een onvergetelijke bruiloft begint natuurlijk voor het bruidspaar in een trouwauto van Taxinet Haaglanden. Wij brengen u comfortabel en veilig naar de trouwzaal of andere gewenste locatie. Met comfortabel trouwvervoer van Taxinet Haaglanden beleeft u een onvergetelijke en zorgeloze trouwdag. Vraag geheel vrijblijvend telefonisch of per mail een offerte aan voor meer informatie over de tarieven voor onze service rond trouwvervoer in Den Haag.

  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Klantvriendelijke chauffeurs
  • Betrouwbare servicer

  Reserveer hier uw trouwvervoer in Den Haag

  Onze trouwauto’s verkeren in onberispelijke staat en zijn bij uitstek geschikt voor trouwvervoer, maar ook voor andere speciale gelegenheden, zoals jubileums, reclamedoeleinden of andere evenementen. Wilt u er zeker van zijn dat uw trouwvervoer en de volgauto’s op uw trouwdag beschikbaar zijn? Reserveer dan tijdig. Vooral de vrijdag is populair.

  Heeft u speciale wensen of wilt u weten of het trouwvervoer bij uw budget past? Graag nemen wij deze details met u door. Bel ons via 070 – 6666 070. Een e-mail sturen kan via info@taxinet.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan snel contact met u op.

  Trouwvervoer Taxinet Haaglanden

  Reserveer nu uw taxi