• Bel 24/7 070 - 6666 070
 • Zakelijke taxi service van Taxinet

  Als drukbezet zakenmens zit u veel op de weg. U reist van de ene afspraak naar de andere in uw overvolle agenda. Dan is het wel zo prettig om onderweg uw handen vrij te hebben en in alle rust te kunnen werken. Met de zekerheid dat u veilig, uitgerust en op tijd arriveert. Taxinet verzorgt privévervoer naar kantoor, hotel, luchthaven en andere zakelijke bestemmingen. U kunt van tevoren reserveren, maar ook als u plotseling weg moet is zakelijk vervoer bij Taxinet zo geregeld.

  • 24/7 bereikbaar
  • Taxi vaak binnen 10 min.
  • Klantvriendelijke chauffeurs
  • Betrouwbare servicer

  Kies voor onze zakelijke service

  Onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs verstaan hun vak. Ze zijn stipt, discreet en betrouwbaar. Ze spreken hun talen en zwijgen wanneer nodig.
  Taxinet beschikt over een modern en divers wagenpark. Alle voertuigen zijn voorzien van climate control, navigatie en moderne communicatiemiddelen, zodat u tijdens de rit ontspannen en ongestoord door kunt werken.

  Mocht u overigens liever uw eigen auto gebruiken, dan kunt u ook bij Taxinet een chauffeur inhuren.

  Reserveer nu uw taxi

  Neem contact op

  Voor vakkundig zakelijk vervoer bent u bij Taxinet aan het juiste adres. Voor verschillende bedrijven en instellingen maken we vervoersplannen, waarbij we de hele organisatie, planning en de uitvoering uit handen nemen.

  Meer weten over zakelijk vervoer bij Taxinet ? Neem contact 070 – 6666 070 Wij zijn u graag van dienst.