Koeriersdienst

Taxinet te Den Haag beperkt zich niet alleen tot het vervoeren van personen. Ook pakketten, brieven en andere goederen kunnen worden vervoerd.

Door het grote aantal taxi’s en taxibussen dat wij dagelijks op de weg hebben kunnen wij mede op het gebied van pakketvervoer een vlotte en vertrouwelijke service bieden.

Kortom, heeft u vervoersoplossingen nodig met auto en chauffeur (of driver only), neem dan contact op met Taxinet te Den Haag.

En maak kennis met de scherpe prijzen die het bedrijf u kan bieden, afhankelijk van uw volume- en individuele wensen. De directie en personeel van Taxinet staan voor u klaar.

Het pakketvervoer van Taxinet te Den Haag bieden altijd uitkomst zeker in een tijd waarin het begrip back to core business geldt en de ondernemer op een gespannen arbeidsmarkt zijn eigen personeel hard nodig heeft om intern zijn zaakjes te regelen, is het een fijne gedachte dat het laatste stukje logistiek door Taxinet vakkundig uit handen wordt genomen.

Taxinet te Den Haag kan de meest uiteenlopende opdrachten uitvoeren, van het vervoer van vertrouwelijke documenten tot en met geconditioneerd vervoer tot maximaal 1.000 kg en uiteraard worden alle ad hoc oftewel spoedopdrachten direct uitgevoerd.

Kortom, heeft u vervoersoplossingen nodig met auto en chauffeur (of driver only), neem dan contact op met Taxinet te Den Haag. En maak kennis met de scherpe prijzen die het bedrijf u kan bieden, afhankelijk van uw volume- en individuele wensen.

De directie en personeel van Taxinet te Den Haag staan voor U klaar.